Skal du bygge et drivhus?                                          

 

Vi har flere forskellige plastalternativer for det. Det første som vi syntes er vigtigt er at plastpladen som du køber er holdbar over tid, dvs tager hensyn til holdbarhedsperspektivet.

Alle vores plader er lavet af polykarbonat eller polyester/glasfiber, hvilket er et yderst slagfast materiale med en lang livstid. En anden vigtig faktor er at alle plasttag fra Plastdirekt har et ordentligt UV-beskyttelse, hvilket indeholder at pladerne er UV-stabile og dermed har en længre levetid. De bliver ikke sprøde og sprækker ikke på samme måde som plastplader som er lavet af PVC. Glasfiberplader er 100% genbrugsvenlige ved forbrændning, og PC-produkter (polykarbonat) genbruges ved plastgenbrug.

I et drivhus vil vi opnå drivhuseffekten ved at fange varmestrålerne fra solen hvor at væggene holder tilbage varmen – det gas som fanger varmestrålerne kaldes drivhusgas.

Der findes flade polykarbonatplader og bølge plastplader som er bygget op af et lag (ingen luftspalte) og derfor har mindre isoleringsevne end termoplast som har luftkanaler. En 16 mm termoplastplade har en bedre isoleringsegenskab end en 10 mm termoplastplade. Alle produkter nedenfor fungerer godt til drivhus, mens termoplast har en noget bedre isoleringsegenskab.