De mest almindelige spørgsmål!

Se om du kan finde dit svar her.

PRISER

Alle vores priser er på hjemmesiden. Ordrer / køb skal håndteres via KLARNA betalingsfunktion.

Når du opretter et firma – kontakt kundeservice for yderligere information, kundeservice@plastdirekt.dk

BESTILT FEJL / ÆNDRING I ORDRE

Den nemmeste måde er, at vi annullerer din afventende ordre, og du bestiller igen. E-mail dit ordrenummer til kundservice@plastdirekt.se, så bekræfter vi din annullering. Eventuelle penge refunderes fra KLARNA. Vi modtager aldrig betaling før levering.

YDERLIGERE BESTILLING

Bestil det, du ønsker i butikken – vælg yderligere ordre, når du vælger forsendelse, og der opkræves ingen forsendelse. Indtast dit andet eksisterende ordrenummer i noteboksen ved kassen.

SPØRGSMÅL VEDRØRENDE LEVERING / ELLER MANGLER DER NOGET I LEVERINGEN?

Se her!

MONTERINGSSPØRGSMÅL

Start med at se vores videoer og installationsinstruktioner her!

SPØRGSMÅL OM PRODUKT

Hvordan klipper jeg mine trapeztag eller termotag?

Alle vores plasttag kan skæres med en samling, stiksav eller cirkelsav. Fordelen er, hvis saven kan være fintandet. Plasttag af PVC er vanskelige at skære uden at revne. VI sælger ikke PVC-tag.

Hvordan anvender jeg et tætbånd?

En tætningsbånd er placeret oven på det trapesformede tag øverst, og ethvert metalplade er monteret oven på det trapesformede tag

Skal skruen virkelig monteres i dalen på pladen?

Et almindeligt spørgsmål er – skal skruen virkelig monteres i dalen på pladen? Ja, skruer med ordentlige gummiskiver medfølger. Skruen er stram mod træboltene. Alt sammen bølgeblik der monteres – hvor skruerne er monteret i dalen for bedste montering. En skrue oven på en plade vil til sidst lække, da skruehovedet til sidst kan bore sig igennem plastikken på grund af vejr og vind.