Supreme-Sverigeplattan-Extreme-Sinus

  • De fleste af vores produkter sælges som et KOMPLET TAG, d.v.s. at du angiver BREDDEN og LÆNGDEN af HELE dit tag, inklusive skruer og tætningsbånd.
  • Du skal altid vælge LÆNGDEN af diskene i rullemenuen. Længden af plastskiverne er altid i faldets retning, dvs. i den retning vandet løber, når det regner. Den passende projektion uden for frontbjælken/loftfoden er mellem 5-15 cm.
  • Så skal du altid vælge hele din BREDDE i rullemenuen. Bredden er den samlede bredde af din terrasse. Vi har opsummeret, hvad 1 stykke, 2 stykker, 3 stykker osv. brædder dækker i bredden. Og hvad du vælger på den respektive produktside, i drop down-menuen, den bredde, der passer dig.

Se vores videoer for at få en letforståelig monteringsvejledning

Komplette termotag – Nordic System

I modsætning til bølgeplast, som er monteret oven på tværgående lægter/låse, er termotag monteret med spartelprofiler, der hviler på spærene. (Der findes også komplette termoplader med støtteprofiler – hvor profilerne kan hvile på tværgående låse og kan klare et spænd på en meter).

  • Du kan altid vælge FARVE på vores komplette termotag.
  • Så skal du altid vælge BREDDEN. Bredden er den SAMLEDE BREDDEN af din terrasse. Vi har opsummeret, hvad 1 stykke, 2 stykke, 3 stykke etc. Brædden dækker – så du kan vælge den bredde, der passer dig bedst, på produktsiden i drop down-menuen. Den fulde bredden af dit tagrum.
  • Du vælger altid LÆNGDEN af pladderne. Længden af pladderne er altid i faldretningen, dvs. i den retning vandet løber, når det regner.

Termotag med profiler, der hviler på spær – hvor spærene skal have c/c-mål som nedenfor.

  • 10 mm og 16 mm termotag skal have c/c-mål på 1070 mm på spærene.
  • 32 mm og 55 mm termotag skal have c/c-mål på 1270 mm på spærene.

Om du behøver at skære en skive på længden så gøres det enkelt med en fintandet stiksav eller fogsvans. Skær altid skiven 20 mm mindre end det c/c-mått du har på tagstolsrummet. Slutprofilerne fylder nemlig 20 mm.

Se vores film – så ser du foreskellen på standard profiler och bærende profiler!

Monteringsfilm – standard profiler

Monteringsfilm – bærende profiler