Vi er en etableret virksomhed, der har produceret og leveret plasttage i forskellige design siden 60’erne. Vi har lang erfaring med at skabe kvalitetsløsninger, der bringer lys ind i huse og hjem.

Vi er sikre på at kunne levere i hele Norden – hvor vores kunder befinder sig med høje krav til plasttage. Produkterne skal bl.a. kunne tåle meget sne og vind. Funktion er vigtig, men det er design også. Med vores egen produktion i Sverige er vi vant til at lytte til kunderne i vores område og tilpasse vores produkter derefter. Hos Plastdirekt kan du som privatperson eller virksomhedsejer finde et bredt udvalg af produkter. Vores største produktgrupper er kanalplast og bølgeplastplader.

Fabrikken er beliggende i Laholm, Sverige, hvor vi har produktion, lager og pakning. Vores kundeservice med omkring ti medarbejdere er tilgængelig via mail, chat og telefon. I alt er vi omkring 50 medarbejdere.

Hvis du er arkitekt eller bygherre og gerne vil have oplysninger om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Vi arbejder med bæredygtighed og miljø og er overbevist om, at det at bestille hos os også er ensbetydende med at handle positivt i forhold til disse faktorer. Vores produktion er underlagt tilladelser og følges årligt op med miljørapporter.

Alle vores priser kan findes på vores websteder.

Plastdirekt er en del af Halle System AB, org. 556333-6204.

Hjemmesiden er tilgængelig i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Integritetspolicy